- 2
 - 20 minut
 
				Składniki:
				
			- 2 szklanki napoju migdałowego NAT&VIE
 - 10 łyżek płatków owsianych BIO VILLAGE
 - ¼ szklanki oleju kokosowego NAT&VIE
 - ¼ szklanki syropu klonowego TABLES DU MONDE
 - szczypta cynamonu RUSTICA
 - 20 g posiekanej gorzkiej czekolady TABLETTE D'OR
 
					Sposób przygotowania:
				
				
- Napój migdałowy zagotować z płatkami owsianymi. Zmniejszyć ogień i gotować na małym ogniu przez 10-15 minut to zgęstnienia.
 - W międzyczasie przygotować karmelizowane banany:
 - Na patelni podgrzać olej kokosowy, następnie dodać syrop klonowy i cynamon. Gotować przez chwilę. Dodać banany pokrojone w plasterki. Gotować obtaczając banany w sosie.
 - Owsiankę przełożyć do miseczek. Udekorować karmelizowanymi bananami oraz czekoladą. Od razu podawać.